SiMAP on kokonaisvaltainen kiinteistönhallintajärjestelmä, joka koostuu:

  • langattomasta mittausverkosta, jossa on yksi tukiasema ja jopa tuhat huoneanturia,
  • lämmönjakokeskukseen asennettavasta säätimestä, jolla ohjataan kiinteistön lämmitystä ja
  • pilvipalvelusta, joka mahdollistaa tietojen tallentamisen ja seurannan sekä etähallinnan.

Edistyneen radioteknologiansa ansiosta langaton mittausverkko on erittäin helppo asentaa. Huoneanturit asennetaan nopeasti ja vaivattomasti kaksipuoleisella teipillä, ja suuressakin kiinteistössä yksi tukiasema riittää keräämään mittaustiedot. Tämä tekee järjestelmästä erittäin tehokkaan myös perinteisille järjestelmille vaikeissa kohteissa, ja se sopii niin rivitaloon kuin suureen toimistokiinteistöönkin.

Järjestelmä on modulaarinen, ja se tarjoaa runsaasti erilaisia liitäntämahdollisuuksia. Yksinkertaisimmillaan kohteeseen asennetaan pelkkä mittausverkko, joka kytketään olemassaolevaan taloautomaatioon esimerkiksi Modbus-liitännällä. Mittausdatat voidaan myös siirtää SiMAPin pilvipalveluun, josta ne ovat nopeasti ja joustavasti saatavilla joko selaimella toimivan käyttöliittymän kautta tai koneellisesti API-rajapinnan kautta.

Mittausverkon lisäksi kiinteistöön asennetaan usein myös mittaustietoa hyödyntävä SiMAP-säädin, jolla voidaan hoitaa kaikki tavanomaiset lämmityksen ohjaukseen liittyvät toiminnot. Säädin on luonnollisesti täysin etähallittavissa.

Tavanomaisen lämpötila- ja kosteusmittauksen lisäksi SiMAP tarjoaa mahdollisuuden mitata rakennuksen eri tilojen ja ulkoilman välisiä paine-eroja langattomien anturien avulla. Tällä ainutlaatuisella mittausmenetelmällä voidaan tuottaa runsaasti arvokasta tietoa kiinteistön kunnossapitoon. Ilman jatkuvaa mittausta kiinteistön ilmanvaihdon todellista tilannetta on mahdotonta tietää.

SiMAP-järjestelmä on kustannustehokas tapa parantaa kiinteistön hallittavuutta koko sen elinkaaren ajan.

Kysy lisätietoja!

``Kokonaisvaltaista kiinteistönhallintaa ja reaaliaikaista mittausta``
``Ilman tietoa ei voi hallita. Ilman mittaamista ei ole tietoa.``